Ministar vanjskih poslova BiH

Crnadak na Konferenciji OESS-a o slobodi medija na zapadnom Balkanu

Ministar vanjskih poslova
26.02.2017.
u 11:30

 Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak sudjelovat će sutra na Konferenciji OESS-a o slobodi medija na zapadnom Balkanu.

Šef bh. diplomacije je jedan od govornika na otvaranju Konferencije u Beču zajedno sa saveznim ministrom za Europu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije Sebastianom Kurzom i predstavnicom OESS-a za slobodu medija Dunjom Mijatović.

Cilj konferencije OESS–a na visokom nivou, koja je organizirana u suradnji predsjedatelja OESS-om Republike Austrije i Ureda predstavnika OESS-a za slobodu medija, jeste pružiti platformu za razmjenu inicijativa i dobre prakse iz regije jugoistočne Europe o relevantnim pitanjima medijske slobode koja utječu na zemlje članice OESS-a s fokusom na sigurnost novinara i medijskih etika.

Konferencija će dati smjernice za buduće korake u djelovanju OESS-a, stvoriti sinergiju regionalnih stručnjaka, civilnog društva i državne uprave u području slobode medija, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVPBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije