obustavljena tjeralica

U Sloveniji uhićen bjegunac Samir Kuduzović

Samir Kuduzovic
20.07.2016.
u 13:07

Policija je na svojoj internetskoj stranici objavila da je za Kuduzovićem, državljaninom BiH, obustavljena i međunarodna tjeralica "budući da je uhićen na području Republike Slovenije"

Požeška policija potvrdila je da je u Sloveniji uhićen 33-godišnji Samir Kuduzović, bjegunac koji je prije dva tjedna pobjegao iz policijskog automobila dok su ga prevozili u pritvor.

Policija je na svojoj internetskoj stranici objavila da je za Kuduzovićem, državljaninom BiH, obustavljena i međunarodna tjeralica "budući da je uhićen na području Republike Slovenije".

Slovenija je Kuduzovića, prema pisanju medija, tražila zbog teške krađe. Hrvatskim policajcima, koji su ga uhitili na graničnom prijelazu Slavonski Šamac s BiH, pobjegao je iz automobila 9. srpnja dok su ga privodili u ekstradicijski pritvor gdje je trebao biti do isporuke Sloveniji, prenosi Fena. 

Navodno je pobjegao iskoristivši nepažnju policajaca koji nisu skrenuli na semaforu desno prema požeškoj kaznionici već su produžili u centar grada, objavio je 24 sata. Dodaju i da je za Kuduzovićem danima trajala potraga na požeškom području.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?