napravili sporazum

Tomislav Spahović priznao ubojstvo Amila Geca

Tomislav Spahović
16.09.2016.
u 12:11

" Napravili smo sporazum o priznanju krivnje te izricanje zatvorske kazne od 7,5 godina", rekao je za N1 odvjetnik Omar Mehmedbašić

Tomislav Spahović priznao je krivnju za ubojstvo Amila Geca, potvrdio je član njegove obrane Omar Mehmedbašić.

"Obrana je tijekom ovoga predmeta napravila sporazum, ali takav sporazum gdje se detaljno utvrdilo da je Tomislav Spahović bio napadnut i da ranije da nije bilo u sukobu sa zakonom. Napravili smo sporazum o priznanju krivnje te izricanje zatvorske kazne od 7,5 godina", rekao je za N1 odvjetnik Omar Mehmedbašić i istaknuo da je obrana prvenstvo predložila 6 godina zatvora uz priznanje krivnje.

Istom optužnicom Arlis Nišić bi vjerojatno trebao sklopiti sporazum, a za njega su pregovori u tijeku, dodao je Mehmedbašić.

Sporazum odobrava Tužiteljstvo na osnovu dokaza, a tek na osnovu toga se odobrava sklapanje sporazuma. Sud će razmatrati ovaj sporazum 10. listopada. 

Tomislav Spahović se tereti da je 22. travnja 2016. godine u ulici Nusreta Prohića, naselje Buća Potok, Sarajevo počinio krivično djelo ubojstvo na način da je ispalio pet hitaca u pravcu vozila u kojem se nalazio Gec, da bi uslijed zadobivenih ozljeda isti i preminuo dan poslije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?