POLICIJA TRAŽI SVJEDOKA

Teška nesreća u Slavoniji: Vatrogasci ga izvlačili iz smrskanog automobila, preminuo u bolnici

policija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
23.12.2023.
u 20:32

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno

U subotu poslijepodne kod Vranovaca je došlo do prometne nesreće u kojoj su se sudarila dva automobila. Na mjesto događaja odmah po zaprimanju dojave u 16:43 sati zapustili su se djelatnici Hitne medicinske pomoći i službenici postaje prometne policije Slavonski Brod.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod također su pristigli te pomogli u izvlačenju osobe koja je ostala priklještena u automobilu. U nesreći je ozlijeđeno više osoba. Dva sata kasnije, u 18:45 sati, PU Slavonski brod zaprimila je informaciju da je muškarac rođen 1948. godine od zadobivenih ozlijeda preminuo u bolnici. Liječničku pomoć zatražile su još dvije osobe čije je stanje nepoznato.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno. Osim toga, iz PU dodaju kako je na mjestu događaja prometne nesreće bila još jedna osoba. 

Tog svjedoka mole da se javi policiji na broj 192 ili u  Postaju prometne policije osobno, odnosno na broj telefona 035/211-539 radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?