Smrzavanje

Susjed kraj ceste našao smrznutog povratnika (58)

Snijeg
12.12.2012.
u 10:29

Branko Miljuš, povratnik u selo Dabar pokraj Sanskoga Mosta, pronađen je u beživotnom stanju jučer u blizini lokalne ceste koja prolazi kroz ovo selo

Snažan val hladnoće i snježnih padalina odnio je i treću žrtvu u BiH. Beživotno tijelo Branka Miljuša (58), povratnika u selo Dabar pokraj Sanskoga Mosta, pronađeno je jučer u blizini lokalne ceste koja prolazi kroz ovo selo, a pregledom tijela ustanovljeno je kako je umro od posljedica smrzavanja. Tijelo je pronašao mještanin Mirko Šušnica koji je o tomu izvjestio Policijsku postaju u Sanskome Mostu čiji su pripadnici osigurali mjesto nesreće. Očevid je obavila županijska tužiteljica Vildana Dedić, a mrtvozornik sanskoga Doma zdravlja, Marinko Čengić ustanovio je kako na tijelu unesrećenog nema vidljivih tragova ozljeda, a smrt je nastupila uslijed smrzavanja. Žitelji Dabra kažu kako se Miljuš prije nekoliko godina vratio svojoj kući te živio usamljeničkim životom u dijelu sela u kojem danas živi vrlo mali broj povratnika. Miljuš je nedavno donio donaciju u građevinskom materijalu kojom je obnovio obiteljsku kuću. Samo dan ranijen, istu sudbinu su doživjeli Stanko Mučalović (57) iz zaseoka Mučalovići kod Banje Luke i Gojko Gligorić (48) iz Gornjeg Čelinca. I oni su stradali zbog izuzetno niskih temperatura. Mučalović je nađen pored ceste u selu Jošikova voda, a Gligorić u voćnjaku u blizini lokalne ceste u zaseoku Pašalići kod Čelinca. Oba muškarca pronađena su ispod snijega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije