otkriveno 400 grama Canabisa

Preporučenom pošiljkom iz Litve poslao 400 grama "Canabisa" u Sarajevo

canabis
28.09.2016.
u 11:17

U pošiljci je otkriveno 400 grama opojne droge Canabis, odnosno cvjetova iste s pripadajučim sjemenom

U carinskom referatu Pošte Sarajevo ovlaštena službena osoba Uprave za neizravno oporezivanje otkrila su 400 grama Canabisa u preporučenoj pošiljki koja je stigla iz Litve.

Provodeći pojačane mjere na sprječavanju krijumčarenja u međunarodnom poštanskom prometu, ovlaštene službene osobe Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja u Regionalnom centru Sarajevo izvršila su kontrolu preporučene pošiljke iz Litve. Pošiljka je bila namijenjena fizičkoj osobi nastanjenoj na području grada Sarajevo. Tom prilikom otkriveno je da ista sadrži 400 grama opojne droge Canabis, odnosno cvjetova iste s pripadajučim sjemenom. U suradnji s Odjelom za borbu protiv zlouporabe opojnih droga MUP-a Sarajevske županije ova pošiljka je oduzeta te spriječeno neovlašteno prometovanje narkotičkim sredstvima. 

U otkrivanju ove pošiljke službenici Uprave za neizravno oporezivanje u Regionalnom centru Sarajevo koristili su tehnike i opremu doniranu od Vlade SAD-a kroz EXBS program, kao što su Stacionarni rengen uređaj Smith Heiman, Ahura first defender itd., priopćeno je iz Uprava za neizravno oporezivanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije