kao u filmovima

Preko granice prošvercali mrtvaca maskiranog naočalama i šeširom

'Granica00_frm_bih_010512'
''
06.07.2012.
u 15:03

Hrvatska policija i njezini kolege iz BiH nemaju nikakvih informacija o tome kako je tijelo Mije Grizelja ilegalno prevezeno preko granice između Hrvatske i BiH

Čovjek se utopi na ljetovanju. Obitelj preuzme njegovo tijelo iz mrtvačnice, odjene ga, na glavu mu stavi šešir i naočale i bez ikakvih problema prijeđe granicu između dvije države. Možda sve ovo zvuči kao dio scenarija neke komedije, ali upravo je tako obitelj Mije Grizelja (58) iz sela Gorice – Sovići u općini Grude u BiH, koji se u nedjelju oko 17 sati utopio u moru u Baškom Polju kod Makarske, izbjegla plaćanje prijevoza pokojnika iz Hrvatske u BiH. U ponedjeljak su ga pokopali na mjesnom groblju, javlja Press Online.

Naime, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj potvrdila je da se Grizelj utopio u moru u Baškom Polju, ali hrvatska policija, kao ni njihovi kolege iz BiH, nema nikakvih informacija o tome kako je njegovo tijelo ilegalno prešlo granicu između Hrvatske i BiH.

U Grizeljevu rodnom selu prepričava se podvig kojim ga je njegova obitelj prošvercala preko granice, i to bez ikakvih problema. Njegovoj obitelji divi se gotovo cijeli kraj jer su uspješno "preveslali" policiju obiju država.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije