Dilanje u školi

Posrnuli učenik iz Cazina javno se pokajao

14.10.2016.
u 09:00

Nakon što je policija u Cazinu uhvatila šesteročlanu skupinu osumnjičenu za dilanje marihuane po srednjim školama, u okviru ove akcije privedeno je i nekoliko učenika. Nakon provedene noći na ispitivanju, jedan od njih je na Facebooku napisao da ga je policija uhvatila u kafiću i pronašla kanabis koji je bio namijenjen za prodaju u školi.

- Kada sam stigao kući i ugledao majku i baku u suzama, shvatio sam kakvu sam glupost napravio. Nisam znao što reći, a od srama im nisam mogao pogledati u oči. Upropastio sam svoj i njihov život. Poručujem svim prijateljima i neprijateljima, svoj djeci i narodu, ostavite se alkohola, droge i kocke jer s tim u životu nećete nigdje stići. Nikad pameti doći nećete dok vas ne uhvate i stave na kušnju, tek onda znate biti zahvalni s onim što imate... Znam da se danas teško živi i da je novac zarađen na lak način sladak, ali bolje vam je jesti samo koru kruha nego se petljati u bilo kakve prljave poslove. Zapamtite da su vam u životu najbolji prijatelji otac i majka i nitko drugi, to dobro zapamtite. Hvala svima koji me razumiju - napisao je učenik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije