ISTRAGA

Policajac uhićen zbog sumnji da je utjerivao tuđe dugove

euro
arhiva vl
11.08.2010.
u 08:06

Uhićeni Dragan Kaurin je suspendiran s posla do okončanja sudskog postupka.

Policajac Dragan Kaurin (43) i Vitomir Tica (26), obojica iz Mrkonjić Grada, uhićeni su zbog sumnje da su pretukli sugrađanina Draženka Milića (33) od koga su pokušali iznuditi novac. Prema podacima iz policije, Kaurin je zajedno s Ticom preksinoć oko 23.30 sati došao pred kuću Milića, gdje su pretukli Draženka, a potom su nasrnuli i na njegova brata i ostale članove obitelji. Zbog zadobivenih ozljeda Draženku je u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu ukazana pomoć i pušten je na kućno liječenje. Nakon toga cijeli slučaj prijavljen je policiji, koja je ubrzo pronašla i uhitila Ticu i svoga kolegu Kaurina te pritvorila.

- Motiv sukoba navodno je bio dug od 600 konvertibilnih maraka koji je Draženko Milić imao prema Tici, jer je od njega kupio nekakav stroj, ali mu još nije isplatio cijeli iznos. Kada nije uspio naplatiti dug, Tica je u pomoć pozvao Kaurina, koji je pristao pomoći mu u utjerivanju duga.

Potom su zajedno otišli do kuće Milića i došlo je do svađe, a potom i tučnjave u kojoj je najdeblji kraj izvukao Draženko Milić - kažu iz CJS-a Banja Luka, navodeći da je Kaurin ranije radio u specijalnoj policiji, a slovio je za primjerenog policajca.

Uhićeni Dragan Kaurin je suspendiran s posla do okončanja sudskog postupka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije