ubojstvo u sarajevu

Osumnjičeni za ubojstvo Miroslava Lazarevića uhićeni nakon što su zapalili automobil

policija sarajevo
N1
16.10.2016.
u 13:23

Dvije osobe za koje se sumnja da su povezane sa sinoćnjim ubojstvom Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu uhićene su jutros u Sarajevu, priopćeno je iz MUP-a SŽ. 

Dana, 16.10.2016. godine u 02,05 sati policijski službenici Druge PU, obaviješteni su da je u ulici Aleja Lipa do broja 47 zapaljeno motorno vozilo, a da se dvije osobe udaljavaju od zapaljenog vozila. Po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su upućeni policijski službenici, radi osiguranja mjesta događaja i pronalaska izvršitelja, piše Klix.ba. 

Brzom intervencijom policijskih službenka Druge PU, isti su u 02,30 sati u ulici Džemala Bijedića pronašli jednog od izvršitelja, te utvrdili da se radi o A. B., rođen 1986. godine, nastanjen u Istočnom Sarajevu. 

U 02,35 sati u ulici Nedima Filipovića do broja 6. pronađen je drugi osumnjičeni S.V., rođen 1982. godine, nastanjen u Bijeljini.

Na mjesto paljenja motornog vozila upućeni su i pripadnici PVB Sarajevo koji su u 02,40 sati ugasili požar. Od djelovanja vatre u potpunosti je izgorjelo vozilo marke "BMW X51', bez registarskih oznaka.

Pregledom spomenutog vozila policijski službenici su na prostoru zadnjeg sjedala uočili jednu automatsku pušku s pripadajućim okvirom i pored iste još jedan rezervni okvir za streljivo. 

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo koji je naložio da se mjesto događaja osigura do jutarnjih sati radi uviđaja, a da se imenovani uhite zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 323. KZ F BiH (lzazivanje opće opasnosti).

Na osnovu pismene obavijesti CJS Istočno Sarajevo, da postoje sumnje da se spomenute osobe mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog djela "Teško ubojstvo" koje je učinjeno oko 02.00 sati, uporabom vatrenog oružja, na području Istočnog Novog Sarajeva, iste potražuju, te su gore navedene osobe, nakon završene kriminalističke obrade uz suglasnost Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, predana na nadležnost policijskim službenicima CJS Istočno Sarajevo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?