OTMICA I UBOJSTVO MLADE MAKEDONKE

Na granici uhićen ubojica djevojčice Vanje, policija zakazala izvanrednu pressicu

makedonska policija
TOMISLAV GEORGIEV/XINHUA
05.12.2023.
u 22:06

Prema neslužbenim informacijama Palevski je priveden na granici nakon raspisane međunarodne tjeralice

Portal Skopje 1 večeras je prenio neslužbenu informaciju kako je prvoosumnjičeni za otmicu i ubojstvo Vanje Đ. (14) i Pančea Žežovskog (74) Ljupčo Palevski Palčo uhićen večeras.

Prema neslužbenim informacijama Palevski je priveden na granici nakon raspisane međunarodne tjeralice. Za njega se zna kako je poslije ubojstva pobjegao iz zemlje i da se kretao na relaciji Skopje-Beograd-Turska. A da se nešto događa po ovom pitanju govori i to da je MUP Sjeverne Makedonije zakazao izvanrednu konferenciju za novinare.

Jučer je pak priveden i Aleksandar Đ., otac otete i ubijene Vanje. Tužiteljstvo ga sumnjiči kao sudionika u slučaju ubojstva njegove kćeri. Otac je na sud doveden nakon dana provedenog u policijskoj postaji i Tužiteljstvu na saslušanju. Jutros su iz Tužiteljstva i MUP-a poručili da on negira bilo kakvu povezanost, ali da imaju dokaze koji govore suprotno.

Otac se sumnjiči da je dao informacije o vremenu i mjestu kada će Vanja biti sama, a potom od majke zatražio novac. No, kako je rekao ministar Oliver Spasovski, stvari su izmakle kontroli pa je prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski iz vatrenog oružja ubio djevojčicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?