uhićene tri osobe u Hadžićima

MUP Srbije: Uhićeni iz BiH tvrdio na TikToku da drži Danku (2) u podrumu, pokazalo se da je lagao

uhićenje u hadžićima
FUP
28.03.2024.
u 22:45

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhitila je B. T. (2002.), M. T. (2001.) i Z. T. (1972.), obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je iznio osumnjičeni lažna

U Hadžićima, na području Županije Sarajevo, večeras su brzom reakcijom Federalne uprave policije uhićene tri osobe koje su tvrdile da su povezane s nestankom dvogodišnje djevojčice iz Srbije. Utvrđeno je da je ta izjava bila lažna.

"Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine na osnovu informacija Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, Uprave za tehniku uhitila je tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže Tik Tok objavile da su povezane s nestankom djevojčice Danke Ilić", priopćili su.

Navode kako su pripadnici Službe za borbu protiv visoko tehnološkog kriminala identificirali IP adresu korisnika naloga s teritorija Bosne i Hercegovine koji je uživo na Tik Toku izjavio da se djevojčica nalazi kod njega u podrumu.

Na osnovu te informacije Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhitila je B. T. (2002.), M. T. (2001.) i Z. T. (1972.), obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je iznio osumnjičeni lažna, prenosi Klix.ba.

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine osumnjičene će u skladu sa zakonom privesti nadležnom tužitelju na daljnje postupanje.

Akcija je provedena u koordiniaciji Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije, NCB Interpola Beograd, Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije Bosne i Hercegovine, koji su pokazali visok stupanj profesionalnost i brzo reagirali na informacije dobivene od MUP-a Srbije.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije