CAZIN

Iz puške pucao na prijatelja i ubio ga, drugog ozlijedio

puška
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
12.01.2015.
u 09:28

E. H. jučer je ubio u ranim jutarnjim satima svog prijatelja Namika S. Vijest je to koja je jučer potresla cazinsku svakodnevicu. - Nakon ubojstva Ramba mislili smo da nas više ovakve tragedije neće potresati, nažalost, ponovno se dogodilo nešto neočekivano - govori jedan od mještana gledajući mjesto tragedije gdje se dogodilo jučerašnje ubojstvo. Napadač E. H. je u 6.50 sati u cazinskom naselju Klisa otvorio vatru iz automatske puške na automobil u kojem su bile dvije osobe, nakon čega je jedna podlegla na mjestu događaja, dok je B. T. s teškim ozljedama prebačen u Županijsku bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.
U samom Cazinu vlada šutnja, nitko ne zna ili ne želi govoriti o motivima. Tek netko istakne informaciju kako su ubojica i ubijeni bili u dobrim odnosima, imaju i zajedničkih fotografija na kojima se vidi i prijateljstvo koje je vladalo između njih, zato sve ostaje još nejasnije. Svjedoci kod pekarnice Medo gdje se sve odvijalo kažu kako su ubijeni i teže ozlijeđeni bili u automobilu u pokretu kada je napadač E. H. nedaleko od svoje kuće istrčao i počeo pucati na njih. On je nedugo nakon teškog incidenta uhićen te se nalazi u prostorijama policije na ispitivanju.
Za građane je ovo šok. Nije davno bio rujan 2014. kada su mnogi strahovali izići iz kuće nakon ubojstva Nedžada Kličića Ramba koji je na mafijaški način smaknut u jednom kafiću u Cazinu kada su četiri muškarca upala u objekt i upucala ga. Nakon toga se zavrtio niz pa je ubijen i Haris Gredelj, kick-boksač iz Prijedora zbog sumnje da je umiješan u to ubojstvo.
O jučerašnjem slučaju ubojstva nitko ne želi špekulirati. Postoje indicije da su u međuvremenu između prijatelja nastale trzavice zbog nerazriješenih dugova, no dok se istraga službeno ne okonča i dok napadač ne da svoju izjavu o nesvakidašnjoj tragediji, nitko ne želi ništa potvrditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije