ubojstvo selene

Hrvatska policija: Nemamo podatak da su u Srbiji uhvatili sumnjivca

Dres
Autori: sv, luc
13.09.2012.
u 13:24

Tvrdnju Blica da srbijanska policija ima sumnjivca te čeka dokumentaciju od hrvatskog MUP-a u splitskoj Policijskoj upravi odlučno demantiraju, isto kao i u Ravnateljstvu policije

Srbijanska policija utvrdila je, prema pisanju beogradskog Blica, identitet Novosađanina kojeg hrvatska policija sumnjiči za ubojstvo Meksikanke Selene Margarite Graciano Macedo.

Policija će osumnjičenog privesti i ispitati, navodi se, čim im od hrvatskog MUP-a stigne potrebna dokumentacija.

No, tvrdnju Blica da srbijanska policija ima sumnjivca te čeka dokumentaciju od hrvatskog MUP-a u splitskoj Policijskoj upravi odlučno demantiraju, isto kao i u Ravnateljstvu policije.

Iako se službene informacije vezane za Selenino ubojstvo ne mogu dobiti, neslužbeno doznajemo da nikakav zahtjev za dokumentaciju nije stigao, a hrvatska policija, isto tako, nema informaciju da je MUP Srbije otkrio identitet Novosađanina koji je ljetovao u Splitu i nosio dres Milana s natpisom Reksi.

U potragu za osumnjičenim Novosađaninom krenulo se nakon što je hrvatska policija doznala da se upravo on kretao Splitom odjeven u dres nogometnog kluba Milan kakav je pronađen pokraj tijela ubijene Selene.

Iz razgovora s nekolicinom Splićana utvrđeno je da je taj dres nosio muškarac koji se ljetos odmarao u Splitu, a vozio je Škodu Octaviju novosadskih registarskih oznaka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije