POZNAT IDENTITET

Objavljene fotografije uhićenja tri muškarca iz Hadžića zbog sumnje na povezanost s nestankom Danke (2) iz Srbije

uhićeni u hadžićima
Foto: Klix
1/5
28.03.2024.
u 20:45

Federalna uprava policije (FUP) je večeras provela munjevitu akciju lociranja i uhićenja tri osobe iz Hadžića zbog njihovih tvrdnji da su povezani s nestankom dvogodišnje djevojčice iz Srbije.

Beogradski Interpool je tražio uhićenje tri osobe s područja Županije Sarajevo, koje su iznijele tvrdnje da znaju gdje je nestala djevojčica te tražili 50.000 KM za otkrivanje informacija.

Nakon što su beogradske agencije prepoznale te informacije o djevojčici za kojom traje potraga već tri dana, zatražili su reakciju u BiH. Pripadnici FUP-a su stoga proveli brzu akciju prilikom čega su istražitelji Odsjeka za cyber kriminal uspješno locirali osumnjičene uz pomoć njihove IP adrese.

Svi su uhićeni, a pretražena je i njihova okolina te je utvrđeno da djevojčica nije kod njih, piše Klix.ba

Trenutno je u tijeku kriminalistička obrada nad T. B. (2002.), M. T. (2001.) i Z. T. (1972.) te se provjeravaju njihove tvrdnje da su povezani s nestankom dvogodišnje djevojčice.

Kako piše Avaz., uhićeni su Bashar Tufankiji, Zakuan Tufankiji i Muhamed Tufankiji.

Naime, Danka Ilić (2) je nestala prije tri dana, u utorak popodne, dok je bila s majkom i bratom. Njezina majka navodi kako se okrenula samo donijeti vode sinu i djevojčice više nije bilo nakon što se vratila. Policija je odmah pretražila 10 kilometara oko mjesta nestanka, ali je nisu uspjeli pronaći. Dva dana su ispitivani roditelji, a otac će ići i na poligraf s obzirom na to da je majka trudna i ne može pristupiti toj provjeri.

Vatrogasci su se večeras vratili na mjesto njenog nestanka, čiste teren i kuću ispred koje se djevojčica navodno igrala u trenutku nestanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije