NEZAPAMĆEN ZLOČIN

Dogradonačelnik Šibenika se rasplakao pred kamerama: Poznavao sam ubojicu

31.01.2021.
u 12:01

Dogradonačelnik Šibenika Daniel Mileta gostovao je u Dnevniku Nove TV povodom nezapamćenog zločina koji je obilježio subotu. Kazao je kako je Šibenik jedan od najsigurnijih gradova u državi, no slomio se kada je govorio o žrtvama, ali i ubojici. Kroz suze je rekao da je poznavao sve žrtve, ali i ubojicu.
 

"Jedan od njih je bio moj veliki prijatelj. Dogodilo se nešto što Šibenik ne pamti. Moj otac ima 75 godina i on ne pamti ovakav zločin. Šibenik je jedan siguran grad i ovo je šok za sve naše sugrađane. Trebat će vremena da stvari dođu na svoje mjesto, ali ne vjerujem da će se u nekoj budućnosti ovako nešto ponoviti", rekao je dogradonačelnik koji nije mogao suzbiti suze.

Unatoč svemu, uvjeren je da sugrađani mogu biti mirni i da je Šibenik siguran grad. "Nastojat ćemo kao grad da se ovako nikada više ne dogodi. U našim srcima i mome osobno, miješaju se osjećaji. A što ovo govori o društvu? Govori da nikad ne znate što možete očekivati. Nikada ne bih rekao da je to čovjek može dignuti ruku na drugoga", napomenuo je Mileta. 

 



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?