Novogodišnja noć

Četiri osobe poginule u prometu, u Zagrebu našli mrtvog muškarca

prometna (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/9
Autori: mf/VLM, i.kri
01.01.2013.
u 07:05

Zagrebačka policija je izvijestila da je u stanu u Ogrizovićevoj pronađen ozlijeđen muškarac bez znakova života.

Crna novogodišnja noć. U dvije prometne nesreće u Zagrebu i Vukovarsko-srijemskoj županiji poginule su četiri osobe, dok je mrtav pronađen na Trešnjevci.

Zagrebačka policija je izvijestila da je u stanu u Ogrizovićevoj 34 pronađen ozlijeđen muškarac bez znakova života. Još nisu poznate okolnosti pod kojima je muškarac umro u novogodišnjoj noći. Iz zagrebačke policije doznajemo da se radi o 31-godišnjaku. Očevid je još uvijek u tijeku, a još nije utvrđeno radi li se o sumnjivoj smrti ili ne.

U novogodišnjoj noći se u Zagrebu dogodila i teška prometna nesreća na križanju čvora Buzin i Avenije Većeslava Holjevca. Policija je izvijestila da su u sudaru dva automobila poginule tri osobe.  Sudarili su se Renault Megane karlovačkih registarskih oznaka i Seat Leone zagrebačkih registracija. Iz Megana su smrtno stradale tri osobe, dok je u Seatu jedna osoba teško ozlijeđena te je prevezena u Traumatološku bolnicu. Očevid je još uvijek u tijeku, a promet se odvija otežano.

U prometnoj nesreći što se dogodila noćas oko 2 sata u Lapovačkoj ulici, jedna osoba je poginula. Kako javljaju iz OKC PU vukovarsko-srijemske, za sada još uvijek nepoznati vozač udario je automobilom u rasvjetni stup i pri tom je jedna osoba teško ozlijeđena pa je prevezena u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminula. Očevid u tijeku.

>>Uhićen i priveden zbog ubojstva mlađeg brata

>>Samoubojstvo na Silvestrovo: Muškarac (61) raznio se bombom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije