uhićeni u akciji "Pravda"

Alija Delimustafić i Jusuf Škrijelj u bijegu

Alija Delimustafić
N1
20.12.2016.
u 15:53

Glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić je kazala da je ovo tužiteljstvo danas obaviješteno da Sudska policija nije pronašla na adresi osumnjičene Delimustafića i Škrijelja.

Nakon što je Županijski sud u Sarajevu osumnjičenom Aliji Delimustafiću i još troje uhićenih u akciji "Pravda" produžio pritvor za dva mjeseca, Sudska policija njega i Jusufa Škrijelja danas nije pronašla na adresi, piše Klix.ba. 

Glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić je kazala da je ovo tužiteljstvo danas obaviješteno da Sudska policija nije pronašla na adresi osumnjičene Aliju Delimustafića i Jusufa Škrijelja.

"Dogodil0o  se ono na što smo ukazivali onog trenutka kada ih je Sud SŽ odlučio pustiti na slobodu. To znači da su nedostupni organima gonjenja. Tužiteljstvo SŽ će odmah predložiti sudu raspisivanje interne i međunarodne tjeralice", kazala je Bavčić.

Sudska policija je pronašla i dovela u pritvor Lejlu Cerić i Suadu Hadžić kojima je Vijeće Županijskog suda u Sarajevu također produžilo pritvor za dva mjeseca.

Naime, uhićeni u akciji Pravda osumnjičeni su za krivično djelo organizirani kriminal, u vezi s krivičnim djelima zlouporaba položaja, povreda zakona od strane sudaca, pranje novca i prevara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?