Nije dobio ni honorar:

Costnera Kinezi iskoristili za promociju

sdfs
27.10.2016.
u 20:40

Kevin Costner (61) tuži kinesku produkcijsku tvrtku 'Kylin Pictures' zbog duga od 3,9 milijuna dolara. Glavni junak hita 'Tjelohranitelj' kaže kako su Kinezi potpisali ugovor s njegovom tvrtkom kako bi zajedno producirali film 'Shanghai Sojourners', za koji je Costner djelomično pisao i scenarij.

- Iskoristili su njegovu slavu za promociju, a nisu mu isplatili honorar. Na sudu ćemo tražiti odštetu zbog kršenja ugovora - rekli su odvjetnici.

Criminal UK film premiere London | Autor: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELLfoto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Radnja spornog filma trebala se odvijati tijekom Drugog svjetskog rata i prikazivati ljubavnu priču između Kineskinje i Židova koji je protjeran iz Europe.

Kevin je pročetkom godine objavio kako pregovara o snimanju drugog dijela filma u kojem je glumio s Whitney Houston. Igrao je elitnog zaštitara koji čuva pjevačicu i zaljubi se u nju. Tada je izjavio kako je pokojna pjevačica nezamijenjiva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije