NOVI ISPAD MOURINHA:

Conte naljutio Special Onea! Portugalac mu na uho rekao što misli

NOVI ISPAD MOURINHA:
23.10.2016.
u 21:53

Nakon nedjeljnog debakla u svom povratku na Stamford Bridge, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho ponovno je u fokusu pisanja europskih medija.

Ne samo zbog utakmice u kojoj je, doduše, poražen od svojeg bivšeg kluba 4-0, nego zbog situacije nakon nje. Naime, Special One je nakon susreta došao do menadžera domaćeg sastava, Talijana Antonija Contea koji je pred kraj dvoboja predvodio navijanje domaćih navijača na Stamford Bridgeu.

 

 

 

 

“Vodili smo 4-0, a publika je bila mlaka. Pa sam tražio i od naših navijača da podrže moje igrače. Oni su zaslužili pljesak”, rekao je talijanski trener za Sky Italiju, prenosi Metro. Talijan je tim potezom razljutio Mourinha.

 

Portugalac je osoba koja je bez dlake na jeziku, uvijek spremna uzvratiti udarac i kazati ono što mu stoji na duši. Tako je Mourinho  nakon utakmice nešto šapnuo Conteu, što se vidjelo i na televizijskom prijenosu. Šapnuo je na talijanskom jeziku. Sky Italia otkriva, a britanski The Sun prenosi kako je rekao:

“Ne slaviš tako kada zabiješ za 4:0, to je Ok kod 1:0. To je bilo ponižavajuće za nas.”

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije