Zrinjski

Čolić trenirao, danas utakmica protiv Krke

01.02.2016.
u 07:00

Nogometaši Zrinjskog počeli su istarski dio priprema za nastavak sezone u nogometnoj Premijer ligi BiH. U iščekivanju nastupa na Istria Winter Cupu Mostarci će danas igrati utakmicu sa slovenskim prvoligašem Krkom (15 sati), piše Večernji list BiH. Ova utakmica je dodana naknadno.

- Kako se na Istria Winter Cupu igra utakmica manje, potražili smo još jednog protivnika za odigravanje prijateljske utakmice. Možemo biti zadovoljni brojem utakmica koje ćemo igrati na pripremama - kazao nam je jednom ranijom prigodom trener plemića Vinko Marinović.

Prigoda za Čolića

Što se tiče Zrinjskog, on je već odradio i prve treninge u Istri. Prvi trening s novom momčadi odradio je i branič Benjamin Čilić koji je u mostarski klub došao iz čelika. On je u novi klub došao u dobrom tjelesnom stanju, a igrom slučaja sada mu se otvorila velika prigoda. Riječ je o čvrstom igraču, koji neobično za svoju poziciju ima i dobar udarac iz slobodnog udarca.

Ozljedom do sada standardnog desnog beka Zvonimira Blaića Čoliću se otvorio veći prostor. U Zrinjskom u ovom trenutku nema igrača kojima je desni bok u obrani prirodna pozicija. Istina, na tom je mjestu silom prilika znao odigrati ponekad veznjak Radulović ili stoper Graovac. Ipak, to nije bilo dobro rješenje za plemiće.

Može pokazati vrijednost

Čolić će sada dobiti prigodu u fazi priprema kada se momčad uigrava, te će spomenuti nogometaš odmah moći pokazati koliko vrijedi i može li pomoći svojoj novoj momčadi.

Pripreme u Istri, odnosno utakmice koje će tu igrati plemići pomoći će struci za stjecanje dojma o tomu koji će nogometaši imati prednost pred nadolazeći nastavak sezone. Mnogi se slažu kako je konkurencija u mostarskoj momčadi, posebno u veznom redu i na krilnim pozicijama, znatno jača nego u prvom dijelu sezone. Ostaje onda vidjeti tko će se od igrača kroz pripremno razdoblje najbolje i nametnuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije