Forbes

Clooney i Depp najviše podbacili ove godine

George Clooney
26.11.2015.
u 20:31

Jedne od najvećih zvijezda Hollywooda - George Clooney i Johnny Depp ove su se godine našli u filmovima koji su najviše podbacili na kino-blagajnama.

Oni su se tako pridružili Billu Murrayu i Seanu Pennu na listi najvećih ovogodišnjih holivudskih podbačaja koju je sastavio Forbes.

Komedija Billa Murraya "Rock the Kasbah" o ostarjelom rock menadžeru koji je zaglavio u Afganistanu zaradila je samo 2,9 milijuna dolara na uloženih 15 milijuna u produkciju.

Drugi na listi neuspješnih je triler "The Gunman" Seana Penna, koji je zaradio 10,7 milijuna, s tim da snimanje stajalo četiri puta više.

Clooneyjev "Tomorrowland" zaradio je 200 milijuna dolara, ali je na produkciju utrošeno 190 milijuna zbog čega se našao na 14. je mjestu ovogodišnjih podbačaja.

Johnny Depp sa svojom komedijom "Mortdecai", koja je zaradila  47 milijuna dolara na uloženih 60 milijuna, zauzeo je 10. mjesto na popisu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?