tijekom posjeta zagrebu

Ćiro orkrio o čemu je pričao s Mourinhom...

ciro
Screenshot
29.03.2017.
u 17:54

Portugalski stručnjak Jose Mourinho gostovao je prošli tjedan u Zagrebu 'kako bi se odmorio'. Barem je tako rekao iako je teško povjerovati u tu priču kada su 'na lageru' sjajni hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Bez obzira, Mourinho je gostovao u Zagrebu i izazvao opće oduševljenje. 

Htio je prošetati gradom, ali čim je vidio koliki je interes izazvao vratio se u hotel i tamo proveo vrijeme do utakmice Hrvatske i Ukrajine. Na Maksimiru je u svečanoj loži sjedio u društvu Miroslava Ćire Blaževića, a 'trener svih trenera' podijelio je dio razgovora sa svojim pratiteljima na Facebooku, prenosi Goal.

"Stalno me pitate kako mi je bilo s Mourinhom. Jesmo, dosta smo razgovarali. Zna francuski, i on i njegov pomoćnik. I smijali smo se. Pitam ja njega: "Jesi li zaradio sto milijuna?" On me gleda, lagano kimne glavom. A ja njemu: "Imaš dvoje djece. To dvoje djece imat će četvero djece. Nemaš puno, potroši i ti nešto..." Oh, kako se slatko i dugo smijao - napisao je Ćiro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije