Široki danas opet na Tušnju

Cilj je odigrati kao u srijedu, ali biti precizniji

22.10.2016.
u 08:00

- U srijedu smo odigrali dobro u Kupu protiv Slobode, ali rezultat nije bio baš za ponosa. Imali smo niz zicera, ali Baraban, Crnov, Kožul, Lončar i ostali ni jednu loptu nisu uspjeli ubaciti u mrežu našeg protivnika, što zbog nedostatka prisebnosti, što zbog obrana vratara Slobode Pirića. S druge strane, Sloboda je rano zabila pogodak i sačuvala prednost do kraja. Danas je novi dan i nova utakmica. Nadam se kako ćemo ponovno igrati dobro, ali kako će rezultat biti povoljniji za nas, rekao nam je jučer pred put u Tuzlu trener Širokog Brijega Denis Ćorić.

Novo putovanje

Nakon povratka iz Tuzle, Širokobriježani su održali samo dva treninga, a onda se opet uputili na 270 kilometara daleki put:

- Ritam je takav kakav je. Bilo je razmišljanja da ostanemo u Tuzli i ne vraćamo se, ali smo odustali. O tome nema smisla ni razgovarati jer ni jedna varijanta nije baš pogodna, kaže Ćorić i dodaje kako će u sastavu vjerojatno biti nekih izmjena:

- Wagner zbog kartona i Brekalo zbog ozljede ni ovaj put neće ići na Tušanj. Ali neće ni Plazonić, ozlijedio je list. Krstanović također nije bio u srijedu u Tuzli, još vuče ružnu ozljedu iz Viteza. Ovaj put ide na gostovanje, ali izgledi za nastup su 50:50. Krstanović je kao stijena čvrst momak, ako zatreba, stisnut će zube... U Kupu je dobro na desnom krilu igrao Barić, ali i on se ozlijedio, pa još ne znam hoće li biti spreman. Ali, u sastav se vraća vratar Soldo, te Bralić na braniča. I Sloboda će nastupiti u izmijenjenom, puno jačem sastavu. Kostić se vraća u obranu na mjesto braniča, Subić na lijevi bok, Graovac će u sredinu, Veselinović na lijevo krilo...

- Dovoljno sam iskusan, znam rasporediti snage. Neke sam igrača u srijedu odmarao. Bježimo bod Širokome, a nakon ovoga kola bježat ćemo mu četiri boda, pa vi računajte koji će biti rezultat, izjavio je za medije Vlado Jagodić, trener Slobode.

Da je barem Wagner tu...

Prošle su sezone Široki Brijeg i Sloboda na Pecari odigrali 0:0, ali su proljetos Širokobriježani na Tušnju slavili 3:0. Strijelca dvaju golova s te utakmice Ajayija više nema na Pecari, treći je zabio Krstanović. No, njegov je nastup neizvjestan. Ljetos u 2. kolu na Pecari bilo je 2:2, iako je Široki vodio 2:0:

- Puno će nam nedostajati Wagner, ali što se može. Pokušat ćemo izboriti što bolji rezultat, nada se trener Denis Ćorić koji će do pred utakmicu “mozgati” koji sastav izvesti u utakmici na Tušanju. Možda ovaj: Soldo - Ćorić, Bralić, Pandža, Barišić - Lončar, Ivanković - Barić (Crnov), Repić, Crnov - Baraban. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije