OBJAVLJEN VIDEO:

Chef slavnog restorana odbio poslužiti muslimanke, a ono što im je rekao zgrozilo je cijelu državu

OBJAVLJEN VIDEO:
29.08.2016.
u 21:45

Mobitelom je snimljen trenutak kada jedan čovjek, navodno upravitelj restorana, tjera dvije žene prekrivene maramama iz pariškog restorana, prenosi Mirror.

“Ne želim ljude poput vas u svome restoranu, da vam to bude jasno”, čuje se na snimci čovjek koji govori ženama koje su sjedile za stolom, prenosi Net.hr

Antiislamizam se širi Francuskom

Incident se dogodio u restoranu Le Cenacle u Tremblay-en-Franceu i samo je jedan u nizu incidenata, poput onih u kojima su bake i majke tjerane s plaža u Francuskoj zbog nošenja nedopuštene odjeće.

 

Žene su sjele za stol i prvo im je ponuđena čaša vode, a zatim iz kuhinje dolazi čovjek i govori im kako ih ne želi tamo.

‘Rasisti poput mene’

Čovjek kaže: “Rasisti poput mene ne ubijaju dobre ljude. Rasisti poput mene”, i dodaje “Madam, teroristi su muslimani i svi su muslimani teroristi. Analizirajte moje riječi i vidjet ćete da su točne.”

Žene ostaju mirne, ali čovjek nastavlja: “Ja živim u sekularnoj državi i ovo je moja opcija.”

Nakon toga se izdere: “Izgleda da ne razumijete. A sada se gubite!”. Do tada već uplakane žene telefoniraju i odlaze.

Mušterija koja je sjedila u blizini snimila je cijelu stvar svojim mobitelom, a sada je to tema široke javne rasprave.

Zatražena istraga

Ministrica za prava žena Laurence Rossignol izjavila je kako je naredila punu istragu i zatražila sankcije protiv “neprihvatljiva ponašanja” ovog vlasnika restorana.

Vlasnik, koji je ostao neimenovan, danas je rekao kako žali zbog onoga što se dogodilo, ali da je bio uhvaćen usred zahuktale rasprave oko zabrane burkinija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije