KONTROVERZNI GLUMAC

Charlie Sheen otkrio tajnu koja će uzdrmati Hollywood

Charlie Sheen
Twitter
22.03.2017.
u 19:12

Otkrio je i kako mu je Lady Gaga jednom sjedila gola u krilu, te kako je Lindsay Lohan na set serije "Kontrola bijesa" došla pijana i povraćala u kantu koju su nazvali "Lindsayina kanta".

Kontroverzni glumac Charlie Sheen izjavio je danas kako u Hollywoodu postoji još glumaca osim njega koji su HIV pozitivni, no nije želio otkriti o kome je riječ. Sheen, koji je prije dvije godine prizao da ima HIV gostovao je u showu "The Kyle and Jackie O Show" na australskom KIIS FM-u, gdje je kazao kako će tajnu o drugim HIV pozitivnim osobama "odnijeti u grob".

Sheen koristi eksperimentalni lijek PRO-140, za kojeg je kazao kako je pravo čudo, te da je sigurnije voditi ljubav s njim nego s nekim drugim.

Osim svog zdravstvenog stanja, Sheen je u intervjuu govorio i o pikanterijama iz svoje karijere. Otkrio je kako mu je Lady Gaga jednom sjedila gola u krilu, te kako je Lindsay Lohan na set serije "Kontrola bijesa" došla pijana i povraćala u kantu koju su nazvali "Lindsayina kanta". Na kraju su oboje bili toliko pijani da su jedno drugog pridržavali, no između njih nije bilo ništa.

Sheen je kazao i kako ga je Travoltina supruga Kelly Preston nagovorala da prijeđe na scijentologiju, no nije joj uspjelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije