Ekscentrični glumac

Charlie Sheen napao zubara nožem

charlie sheen
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
02.10.2014.
u 16:49

TMZ navodi kako je istraga o ovom slučaju u tijeku ali prije no što slučaj predaju sudu, žele razgovarati sa zubarom i sa Charliem

Charlie Sheen ponovno nastavlja na sebe usmjeravati svjetla reflektora.

Ovog puta navodno je napravio ozbiljan incident kod zubara. - Nevolje su počele kada je zubna tehničarka Charlieju na lice stavila masku za anesteziju. Kako tehničarka tvrdi, Charlie je tada podivljao, udario je po ruci i odgurnuo. Policiji je objasnila kako je izišla iz ordinacije u trenu kada je ušao Sheenov tjelohranitelj. 

Navodno je došlo do komešanja, a kada je zubar napokon izišao iz ordinacije, rekao je tehničarki kako je Charlie nožem krenuo na njega. 
Tehničarka je policajcima rekla kako je Sheenov tjelohranitelj njegovo divljačko ponašanje objasnio činjenicom da je slavni glumac na kokainu.
TMZ navodi kako je istraga o ovom slučaju u tijeku ali prije no što slučaj predaju sudu, žele razgovarati sa zubarom i sa Charliem.

"Optužbe su potpuno namještene. Charlie je samo loše reagirao na plin koji mu je ušao u usta i nos", rekao je Charliejev odvjetnik Marty Singer, prenosi TMZ.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar skynet
skynet
22:28 02.10.2014.

Droga mu pojela mozak.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije