nakon osvajanja naslova

Četverostruki pobjednici Lige Hercegovine na prijemu u Općini Čitluk

Liga Hercegovine
31.08.2016.
u 16:22

Međugorje je prije četiri dana u Krehinom Gracu u finalnom susretu pobijedilo Vidovo Polje (Stolac), osvojivši tako četvrti put u posljednjih pet godina Ligu Hercegovine

Načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić i v.d. direktora J.P. Broting Predrag Smoljan na današnjem prijeme u Uredu načelnika čestitali su malonogometnoj ekipi mjesne zajednice Međugorje na osvajanju naslova prvaka u općinskom natjecanju, kao i na ponovnoj obrani naslova prvaka u Ligi Hercegovine.

Međugorje je prije četiri dana u Krehinom Gracu u finalnom susretu pobijedilo Vidovo Polje (Stolac), osvojivši tako četvrti put u posljednjih pet godina Ligu Hercegovine.

Načelnik Ivo Jerkić sa suradnicima čestitao je predstavnicima, treneru i igračima MZ Međugorje na fantastičnim rezultatima koji su praćeni sportskim ponašanjem na terenu i oko njega općinu Čitluk promovirali na najbolji mogući način te im zaželio daljnje uspjehe, a članovi ekipe MZ Međugorje na prijemu su naglasili kako će nastojati nastaviti niz dobrih rezultata i u njihovo postizanje uključiti mlade te su se zahvalili domaćinima prijema na ukazanoj časti.

Ekipa Međugorja ukupno gledano osvojila je pet naslova prvaka u Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica općine Čitluk, u kojoj je najuspješnija ekipa, dok je na završnom natjecanju općinskih pobjednika Lige Hercegovine momčad Međugorja osvojila četiri naslova prvaka te je i u međuopćinskoj konkurenciji najuspješnija ekipa od pokretanja tog natjecanja, priopćeno je iz čitlučke općine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije