Futsal Premijer liga

Centar za koplje iznad ostalih, prate ga Brotnjo i Mostar SG

01.12.2015.
u 07:00

Na kraju regularne sezone igrat će se liga za prvaka i ostanak Slično kao i prethodnih godina, sarajevska momčad vodi glavnu riječ. Ima utakmicu manje, ali je i dalje vodeći sastav Premijer lige

Seljaku možda i ne ide najbolje u ovoj sezoni. Momčad se nalazi na 5. mjestu premijerligaške ljestvice s 15 osvojenih bodova. U prošlom kolu Livnjaci su kod kuće teško poraženi od MNK Zrinjski (1:6). Na toj utakmici kao da je presudila inspiracija Ivana Drežnjaka kod Zrinjskog koji je definitivno bio prvo ime susreta. Pozitivno u slučaju Seljaka Livno je posjet koji ima u svojoj dvorani 'Dalibor Perković Dali' a kreće se od 300 do 500 gledatelja, na čemu bi mu pozavidjeli i puno komercijalniji dvoranski sportovi od futsala. Na susretu sa Zrinjskim navodno je bilo oko 500 gledatelja. (md)

Momčad MNK Centar i dalje je vodeća u futsal Premijer ligi BiH s 19 osvojenih bodova, iako ima utakmicu manje u odnosu na drugoplasirano Brotnjo koje ima 18 bodova, upravo koliko ima i Mostar SG Staklorad koji ima i jednu utakmicu manje. Leotar, Seljak i Sofić imaju po 15 bodova, dok Zrinjski ima bod manje od njih. Tako puno za vodećima ne zaostaje ni KMF Tango s 13 bodova, dok Čelinac (11), Bosnakomperd (7), Kaskada (6) i Jošavka (0) čine donji dom futsal ljestvice. Ove sezone će šest najbolje plasiranih momčadi igrati za prvaka BiH, dok će se ostali u drugom dijelu prvenstva boriti za ostanak. MNK Centar je i dalje za koplje iznad konkurencije, a slično kao i prošlih sezone, prati ga Brotnjo. Momčad Mostar SG ove sezone pružila je dobar dojam na nekoliko susreta, dok MNK Zrinjski za sada igra ispod očekivanja, iako je i ta momčad donekle popravila dojam visokom pobjedom u prošlom kolu protiv Seljaka u gostima. U 9. kolu postignuti su rezultati: Centar - Tango 6:1, Seljak - Zrinjski 1:6, Jošavka - Leotar 1:8, Kaskada - Brotnjo 3:6, Sofić - Čelinac 7:4, sutra Bosna Komperd - Mostar SG Staklorad. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?