Pojačan promet

Čekanja na granici i do 3 sata

Gužva, kolona, Lučko (1)
Igor Kralj/Pixsell
01.05.2012.
u 14:54

Vozačima se savjetuje oprezna i vožnja prilagođena stanju i uvjetima na putu

Kolona vozila na graničnom prijelazu Gradina duga je pet kilometara pa se na izlazu iz BiH čeka dva do tri sata, a na ulazu oko pola sata, priopćeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. Na graničnom prijelazu Brod na ulazu u BiH čeka se tri, a na izlazu dva sata, dok se u Gradišci na prelazak granice u oba smjera čeka do sat i po vremena.

Na ulaz u BiH, granični prijelaz Doljani, čeka se oko sat vremena, a na izlazu pola sata, dok se na izlazu iz BiH, Izačić i Velika Kladuša, čeka do sat vremena, na prelazima Orašje, Kamensko, Gorica i Crveni Grm, do otprilike pola sata. I na ostalim graničnim prelazima promet vozila je pojačan, a zadržavanja se, za sada, kreću od 15 do 20 minuta. Intenzitet prometa na većini putnih pravaca u BiH je pojačan, posebno na putevima koji vode prema turističkim mjestima.

Na autoputu Glamočani - Mahovljani - Čatrnja intenzitet saobraćaja je pojačan, dok se na magistralnim putevima Trnovo - Šćepan Polje i Gacko - Tjentište izvode radovi na redovnom održavanju, zbog čega je promet usporen. Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na regionalnom putu Tišća - Šekovići, prometj se odvija jednom trakom naizmjenično, dok su na regionalnom putu Rogatica - Borike moguća povremene petnaestominutne obustave prometa, zbog rekonstrukcije kolovoza. Vozačima se savjetuje oprezna i vožnja prilagođena stanju i uvjetima na putu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?