busovača

Čavara otvorio XII. Sportske susrete FRAMA-e u Busovači

Čavara
24.09.2016.
u 15:45

 Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara otvorio je danas XII. Sportske susrete FRAME u Busovači, čiji je i pokrovitelj.

 Program XII. Sportskih susreta FRAME počeo je koncelebriranom svetom misom u crkvi svetog Ante Padovanskog gdje je Framašima iz cijele Bosne i Hercegovine poručeno da rezultate trebaju postići na lijep način, ali da se prvenstveno trebaju susresti jedni s drugima.

 Nakon mimohoda kroz Busovaču, u sportskoj dvorani Srednje škole "Busovača" otvoreni su XII. Sportski susreti FRAME na kojima ove godine sudjeluje 700 sudionika iz 24 župe.

 Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, prilikom otvaranja ovih susreta, poručio je sudionicima da rezultati na ovim susretima nisu važni, već je važno druženje i koliko će jedni drugima sreće donijeti u život.

- Nemojte se razočarati ako ne promijenite svijet, iz svega uzmite što je dobro i u svjetlu toga gledajte na svijet - kazao je Čavara, priopćeno je iz njegova ureda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?