Predsjednik Federacije BiH

Čavara nazočio na obilježavanju Dana općine Odžak

Čavara
08.02.2017.
u 14:01

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je u srijedu obilježavanju Dana općine Odžak.

 Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Odžaka, priopćeno je iz njegova ureda.

Predsjedatelj Općinskog vijeća Odžak Mujo Puzić čestitao je vijećnicima Dan općine i izrazio zadovoljstvo suradnjom Općinskog vijeća i načelnika te općine.  

Načelnik općine Odžak Jakov Ivanković podsjetio je na važne infrastrukturne projekte u općini Odžak, među kojima je najznačajniji izgradnja mosta na rijeci Savi koji povezuje BiH sa susjednom Republikom Hrvatskom i EU, a čiji se završetak očekuje tijekom 2017. godine.

 - Kroz 2017. planiramo izgradnju poslovnih zona u Odžaku čime stvaramo uvjete za budući razvoj ove općine. Svrha svih ovih ulaganja je stvaranje povoljnijih uvjeta za život kroz otvaranje radnih mjesta i sprječavanje odlaska mladih – kazao je načelnik Ivanković.

 Poručio je da mjesto Odžak može ponuditi uvjete za lijep život, ali ga se mora zajedničkim snagama učiniti privlačnim za investiture.

 Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara ocijenio je kako općina Odžak ima prostorne i ljudske potencijale da unaprijedi stanje u njoj i da bude mjesto ugodno za život u koje će se dolaziti.

 - Europske integracije BiH pružaju prigodu i općini Odžak da ostvari svoje interese i to u punoj suradnji s institucijama Federacije BiH - zaključio je Čavara.

 Istaknutim građanima i ustanovama na sjednici uručena općinska priznanja za njihov doprinos razvoju Odžaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije