Predsjednik Federacije BiH

Čavara na otvorenju zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih

Predsjednik Federacije BiH
26.06.2016.
u 09:41

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanom otvorenju novoizgrađene zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II." u Sarajevu.

 Simboličnim presijecanjem vrpce zgradu Centra otvorio je  kardinal Vinko Puljić koji je predvođenjem svete mise posvetio zgradu Centra.

 U svom govoru koji je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio mladim korisnicima ovog centra i svim nazočnima istaknuo je kako je Nadbiskupijski centar mjesto gdje će mladi imati mogućnost odgoja i rasta u vjeri, edukacije, savjetovanja, druženja, realizacije kulturnih događaja, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života mladih i njihovog obrazovanja.

-  Činom otvaranja zgrade centra otvaramo i novu stranicu poglavlja našeg odnosa i ulaganja u mlade i budućnost – kazao je Čavara, čestitavši ravnatelju Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih prof. dr. Šimi Maršiću i svim donatorima na uspješno realiziranom projektu.

Kroz projekte i aktivnosti Nadbiskupijski centar za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II. već 10 godina skrbi o mladima iz Bosne i Hercegovine nudeći im priliku za dodatnu edukaciju i usavršavanje.

Otvorenjem zgrade aktivnosti i projekti ovog centra, koji su u proteklih 10 godina okupljali više od 5 000 mladih ljudi iz Vrhbosanske nadbiskupije i cijele BiH, bit će dodatno obogaćeno i prošireno, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije