ostavio ostim

Captain America više nije Captain America

Captain Americ
Facebook
26.08.2016.
u 08:14

Korežiser filma Joe Russo potvrdio je da je u posljednjim trenutcima filma Stece Rogers odustao od kostima Captain Americe.

Captain America: Civil War nije završio onako kako je predviđeno stripom, ostao je živ - ali ono što je stripu i istoimenom ovogodišnjem blockbuster hitu je zajedničko - Steve Rogers neće više nositi taj kostim.

Naime, u razgovoru s Huffington Postom, korežiser filma Joe Russo potvrdio je da je u posljednjim trenutcima filma Stece Rogers odustao od kostima Captain Americe.

"Ostavio je štit, i identitet, priznajući da bi mu to moglo štetiti pri osobnim izborima koje je donio", kazao je Russo, prenosi N1. 

Steve Rogers, čiju ulogu tumači Cris Evans radio je ovo i u stripu, tako da će sudeći po svemu - neko vrijeme provesti kao heroj - nomad. No, ostaje pitanje: Hoćemo ga viđati u narednim filmovima?

Najvjerojatnije, Rogers će obući kostim svog prijatelja Winter Soldiera, a u budućnosti Captain America će postati netko drugi, jer je Anthony Russo potvrdio da izlazi i treći Captain America film, kojim će se nastaviti franšiza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije