Donio sam HIV na party

C. Sheen je uvijek spreman na šalu

Charlie Sheen
01.03.2016.
u 17:14

Znam da na gala večeri svi nose kravate, no ipak smo došli na AIDS event i ja sam donio svoj HIV, rekao je glumac Charlie Sheen (50).

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' bila je na tradicionalnoj večeri koju svake godine organizira Elton John , i to za svoju zakladu za borbu protiv side. Sheen, koji je u studenome objavio da je HIV pozitivan, odjenuo je majicu sa svojim likom na kojoj je pisalo: 'Ostanite pozitivno negativni'. Glumac je bio odlično raspoložen, a na partyju se kratko zadržao. Uzvanici kažu da nije pio alkohol. Charlie je nedavno rekao kako ne može vjerovati da je uopće živ, prenosi 24sata.hr

- Nisam se brinuo o tijelu i svašta sam stavljao u sebe - rekao je Charlie.

Dodao je da mu je dugo trebalo da se pomiri s teškom dijagnozom i da sad virus drži pod kontrolom. Svaki dan pije tablete, a uvjeren je da će znanstvenici uskoro pronaći lijek za HIV.

- Želim biti što zdraviji i sve ću napraviti kako bih to postigao. No super se osjećam i nadam se da će tako i ostati - rekao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije