bez velikog šišanja

Bye bye ispucani vrhovi! Frizerski trik zbog kojeg ne morate kratiti kosu

kosa
Gulliver/Thinkstock
30.05.2016.
u 20:42

Ispucani vrhovi problem su s kojim se bori veliki broj žena, a zbog ove neželjene pojave puštanje kose postaje dugotrajni proces

Svi oni koji pokušavaju pustiti kosu, ali ih u toj nakani svaki puta uspore ispucali vrhovi znaju koliko je truda potrebno uložiti da bi se došlo do željenog cilja - duge i zdrave kose.

No, zahvaljujući novoj frizerskoj tehnici, problem ispucanih vrhova može se riješiti bez skraćivanja kose, a tehnika je toliko lagana da bi je mogli isprobati i sami.

Sam Villa je profesionalni frizer koji je na svom Instagram profilu demonstrirao jednostavnu tehniku šišanja ispucanih vrhova, a njegov video oduševio je 23 tisuće većinom žena diljem svijeta.

Naime, Sam je pronašao način kako ukloniti svaku ispucanu vlas, a da pritom dužina kose njegovih klijentica ostane gotovo ista, donsi zadovoljna.hr.

Popularni frizer je pramen raščešljane kose provukao između prstiju. I dok je glatki pramen polako klizio po njegovoj ruci, na površini su počele izvirivati ispucani vrhovi koje je potom uklonio oštrim škarama. Duljina kose ostala je gotovo netaknuta, a neposlušne ispucane vlasi su nestale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?