Proslava će biti održana u hotelu sa sedam zvjezdica do ranih jutarnjih sati

Brojni poznati dolaze na vjenčanje godine između Clooneya i Amal Alamuddin

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
26.09.2014.
u 10:40

Georgeu će kum biti Rande Gerber, suprug manekenke Cindy Crawford, dok će Amalina kuma biti njezina sestra Tala

Lijepa Amal Alamuddin stigla je u Italiju ovih dana kako bi se pripremila za svoje vjenčanje s Georgeom Clooneyjem u hotelu Aman smještenom na Grand Canalu, točnije na 450 godina starom trgu Palazzo Papadopoli. Proslava vjenčanja počinje već danas, a vjenčanje i središnja proslava će se održati sutra kada će najveće svjetske zvijezde okupirati Veneciju.

Prema dosadašnjim informacijama poznato je da će im na svadbi pjevati legendarni Andrea Bocelli, a sada se među onima koji bi trebali zapjevati mladencima pojavilo i ime Lane Del Rey.

Par će navodno vjenčati bivši gradonačelnik Rima Walter Veltroni. Georgeu će kum biti Rande Gerber, suprug manekenke Cindy Crawford, dok će Amalina kuma biti njezina sestra Tala. Amal će ovo biti prvi, a Georgeu drugi  brak.

Proslava će biti održana u hotelu sa sedam zvjezdica do ranih jutarnjih sati. Sama civilna ceremonija održat će se u gradskoj vijećnici u ponedjeljak, nakon velike proslave. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije