Željezničar - Borac 1:0

Brazilac Tiago ponovno junak Željezničara

24.11.2015.
u 06:30

Momčad s Grbavice s pobjedom odmaknula od opasne zone Unatoč teškom terenu i uopće teškim uvjetima za igru, oko 1000 gledatelja ipak je moglo vidjeti dobru utakmicu

Pogotkom Brazilca Tiaga iz 11. minute Željezničar je na Grbavici savladao Borac rezultatom 1:0 i tako se odmaknuo od opasne zone. U susretu u kojem je prvo poluvrijeme bilo daleko bolje od nastavka plavi su došli zasluženo do pobjede koja je mogla biti i izraženija u njihovu korist, s tim što su i Banjolučani imali razdoblja u kojima su propustili svoje prilike.

Blatnjav teren, dobra igra

Prvo poluvrijeme, unatoč blatnjavom terenu na Grbavici, nije bilo negledljivo. Željo je napadao po desnoj strani gdje je raspoloženi Đelmić u suradnji s Beganovićem pravio dosta problema obrani Borca. Uostalom, tako je i pao vodeći pogodak. Beganović je odigrao dodavanje s Đelmićem koji se oslobađa igrača i šutira. Ipak, njegov udarac brani Jović, a lopta dolazi do Tiaga, čiji je prvi udarac blokiran, ali drugi završava u mreži. Imali su plavi i nakon toga nekoliko prilika, a najbolju je propustio Đelmić koji u 28. minuti šutira preko gola. Od tada Borac je bio nešto agilniji pred golom Antolovića pa se tako Koljić, nakon greške Hadžiahmetovića, izborio za udarac, ali samo pored gola, da bi 2 minute poslije, nakon udarca iz kuta, lopta iznenada došla do Radinovića koji iz dobre pozicije šutira pokraj vratnice. Završni udarac u prvom dijelu pripao je Tiagu koji s nekoliko metara šutira u dobro postavljenog Jovića. Nastavak počinje prilikama na obje strane, najprije je Jandrić šutirao u Antolovića, a onda je udarac Kokota blokirao netko iz obrane Borca. Odmah potom je Kokot i zamijenjen, a po njegovim reakcijama moglo se vidjeti nezadovoljstvo takvom odlukom Edisa Mulalića.

Skandiranje Stokiću

Stokić kojem su navijači skandirali u stanci između dva poluvremena, prizivajući prvijenac, odmah po ulasku pokušao je iz slobodnjaka, ali kao i mnogo puta ove sezone nije pogodio. Na kraju nije bilo promjene rezultata, pa je završilo pobjedom od 1:0.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije