FK Sarajevo

Branič Tomislav Barbarić se raduje utakmicama u Antalyji

07.02.2016.
u 07:00

Srajevo će u Turskoj imati kontrolne utakmice s Mariborom iz Slovenije, te Astanom i Kairatom iz Kazahstana

Nogometaši Sarajeva odigrali su dvije kontrolne utakmice u kojima su pobijedili Metalleghe BSI s 4:0 i remizirali s niželigašem Brotnjom 1:1 na pripremama u Čitluku. Stoper bh. prvaka Tomislav Barbarić igrao je u drugom poluvremenu obje provjere i bio je strijelac vodećeg pogotka na utakmici protiv trenutačnog lidera Prve lige Federacije BiH iz Jajca, čiju je mrežu pogodio udarcem glavom iz blizine.

Rezultati nisu bitni

- Rezultati i igre na početku priprema nisu tako važni. Možemo biti zadovoljni kako smo odigrali dvije utakmice. Šef (Miodrag Ješić, nap. a.) vidio je želju i volju za dokazivanjem igrača. Imamo puno kvalitetnih igrača. Svi se borimo za svoje pozicije u početnoj postavi, rekao nam je Tomislav Barbarić.

Hrvatski je internacionalac naglasio kako su pet novih nogometaša koji su stigli u zimskoj stanci u bordo sastav vrlo dobro primljeni od ostalih nogometaša, koji su od ranije prisutni u momčadi iz Sarajeva.

- Osjećaju se kao da su već dulje vrijeme tu. To su korektni dečki i kvalitetni nogometaši. Sigurno je kako će nam pomoći u sljedećem razdoblju. Trudimo se da se osjećaju što bolje među nama i mislim kako nema nikakvih problema.

Koševski premijerligaš nastavio je pripreme u četvrtak, u Antalyji, gdje će imati kontrolne susrete s Mariborom iz Slovenije, Astanom i Kairatom iz Kazahstana.

Dobar posao

- U Turskoj više radimo s loptom i na uigravanju. Veselim se utakmicama s jačim protivnicima i na boljim terenima kako bismo vidjeli gdje smo. Šef će sigurno tražiti da budemo ozbiljni i da igramo kao da je prvenstvo. Uvijek je veća draž igrati s kvalitetnijim protivnicima.

Osvrnuo se i na prvi dio priprema u Čitluku.

- Uradili smo dobar posao. Nama igračima uvijek teže pada prvi dio koji je temeljen na stjecanju snage. Vrijeme nas je poslužilo, a domaćin odlično primio u Čitluku, izjavio je Barbarić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?