Angie se smilovala

Brad smije češće i dulje viđati svoju djecu

Angie
26.01.2017.
u 16:33

Nakon što su Brad Pitt (53) i Angelina Jolie (42) postigli dogovor o tome da svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, glumica je svojem uskoro bivšem suprugu dozvolila da provodi više vremena s njihovom djecom, prenosi 24sata.hr

Kako javlja People, Pitt u posljednje vrijeme sve češće i dulje viđa svoje šestero djece - Maddoxa (13), Paxa (13), Zaharu (11), Shiloh (10) te blizance Knoxa i Vivienne (8).

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California | Autor: © Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Â© Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Djeluje mnogo sretnije. Strašno su mu nedostajala djeca. Ona su njegov život i jedino do čega mu je stalo - rekao je izvor blizak glumcu.

Podsjetimo, nedavno je na naslovnici tabloida Star osvanuo bombastičan naslov prema kojem se Brad navodno uselio k glumici Kate Hudson (37), a njezin brat Oliver na cijelu je situaciju reagirao na Instagramu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije