BELGIJA-BiH

Boždarević: Ni njima neće biti lako

BELGIJA-BiH
07.10.2016.
u 11:53

Zmajeve očekuje težak zadatak protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta, koja na rang listi FIFA-e zauzima drugo mjesto, prenosi hms.ba

Izbornik Mehmed Baždarevića ističe da je njegov tim spreman suprotstaviti se favoriziranom rivalu.

“Dobro smo trenirali i možemo biti zadovoljni. Svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Atmosfera u ekipi je dobra, uradili smo sve što smo planirali, ali sigurno je da ćemo protiv Belgije morati dati svoj maksimum za dobar rezultat”, rekao je strateg Zmajeva.

“Oni imaju problema s ozljedama, ali to je reprezentacija koja ima adekvatne zamjene. Talentirani su i morat ćemo se adaptirati na terenu, ali isto tako će i njima biti teško”, dodao je.

Obje reprezentacije uvjerljivim pobjedama otvorile su kvalifikacije u skupini H. Zmajevi su u Zenici savladali Estoniju 5:0, dok su Belgijci u gostima bili bolji od Cipra 3:0, prenosi Fena.

Belgija i BiH odmjerit će snage na stadionu “King Baudouin” večeras u 20.45 sati, a u istom terminu u skupini još će se igrati susreti Estonija – Gibraltar i Grčka – Cipa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije