ponovno uhićen u Čapljini

Bosanski Pink Panther policiji preko FB-a: Zapišite mi broj, privedite me sutra!

Pink Panther
14.02.2017.
u 15:02

Uz dorodošlicu sa slikom pištolja u ruci, te više selfija, tu su i fotografije s logotipom marihuane, kao i ovjekovječene uspomene s kolegama unutar zatvorskih zidina, ima i poruka policiji preko registarskih oznaka na BMW-u

Što je serijski kradljivac Marijo Dadić (33) iz Bugojna, nastanjen u Mostaru, poznatiji kao bosanski Pink Panther, koji je sinoć ponovno uhićen u Čapljini zbog tko zna već koje provale u obiteljske kuće u dolini Neretve, radio na slobodi?

Upravo u Pink Panther stilu, Pogled. ba je odogovor potražio "provalom" na njegov javno svima dostupni Facebook profil. Sudeći po naslovnoj stranici, Dadićev je životni moto-  Kao prvo, ne moram ja ništa! 

Uz dorodošlicu sa slikom pištolja u ruci, te više selfija, tu su i fotografije s logotipom marihuane, što je valjda njegov način trošenja tuđeg novca i opuštanja nakon obavljenog "posla", kao i  ovjekovječene uspomene s kolegama unutar zatvorskih zidina, a ima i poruka policiji preko registarskih oznaka na BMW-u- Zapišite mi broj, privedite me sutra! 

Osim toga, ilustrativno ukazuje i na svoju umjetničku liniju, uz životnu pouku: Ono što ti neprijatelji kažu u lice, nije ni blizu onoga što ti prijatelji kažu iza leđa!

Podsjetimo, samo prije dva tjedna ovaj "lopovski profil" uhićen je u Mostaru zbog šest istovjetnih provalnih krađa u Mostaru, a plijen su mu uglavnom nakit i novac, pa je pušten da se brani sa slobode, što je izazvalo revolt oštećenih i javnosti. To i ne čudi budući da je ranije počinio na desetetine nedjela. Samo u jednoj takvoj seriji je napravio 37 provala u kuće imucnijih Mostaraca i za to, nakon priznanja, dobio svega 2,5 pol godine zatvora. Inače, prema njegovoj kaznenoj evidenciji, do sada je čak 23 puta osuđivan u cijeloj BiH i ima ukupno 18 godina zatvora, a odležao je svega nešto više od pet. Računa se da je počinio milijunsku štetu. Iz pravosuđa HNŽ su nam obećali da ga ovaj put sigurno neće pustiti tako brzo.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije