VITEZ BEZ TRENERA

Boris Pavić i službeno napustio klupu Viteza

VITEZ BEZ TRENERA
26.09.2016.
u 17:30

Trener Boris Pavić od danas i službeno više nije šef stručnog štaba NK Vitez.

Ovaj trenerski stručnjak nakon subotnjeg remija s Olimpicom (0:0), ponudio je ostavku rukovodstvu kluba, istakavši da se pojedinci vezani za klub ne razumiju u nogomet te da imaju mnogo veće ambicije od realnih. Ipak, u subotu navečer iz NK Vitez oglasili su se putem službene facebook stranice.

“S obzirom da se na nekim sportskim portalima špekulira o ostavci trenera Pavića, iz Uprave NK Viteza rekli su kako službeno ostavka od trenera nije primljena te se on očekuje na treningu koji je zakazao u ponedjeljak”, istaknuto je na istoj.

Kako SportSport.ba saznaje, Pavić neće voditi današnji trening koji je zakazan za 16 sati, a igrači su obaviješteni dao je njihov sada već bivši trener i službeno podnio ostavku te napustio klub. Vitez se nakon deset odigranih kola nalazi na devetom mjestu sa 12 osvojenih bodova, a u narednom kolu u goste će ekipi Krupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije