Banja Luka

Borac kreće k naslovu prvaka i povratku u Premijer ligu BiH

16.01.2017.
u 09:00

Banjolučki Borac kreće k povratku u elitni razred bosanskohercegovačkog nogometa, Premijer ligi BiH. Jesenski prvak Prve lige Republike Srpske će danas u 11 sati okupiti nogometaše.

Trener Borca Vule Trivunović se iskreno nada da će na okupljanju imati i najavljena pojačanja s kojima je postignut usmeni dogovor, ali ugovori još uvijek nisu potpisani.

- Glavni prioritet je potpisivanje ugovora. Znači, ako se se tijekom ovoga tjedna potpiše ugovor s Petrom Kunićem, Bojanom Puzigaćom, Milošem Đorđevićem, Sinišom Dujakovićem i Brankom Ojdanićem te ako klub nađe zajednički jezik s prijedorskim Rudarom oko Bojana Burazora, mogu slobodno reći da ćemo imati ekipu koja može osvojiti naslov prvaka 1. lige RS i izboriti plasman u Premijer Ligu BiH, kaže trener Trivunović.

Na pripremama banjolučkog kluba će biti i šest mladih igrača Borca koji će dobiti prigodu nametnuti se Trivunoviću za mjesto u prvoj momčadi.

O tome koliko se štedi govori činjenica da će Banjolučani prvi put kompletne pripreme obaviti u svom gradu.

Izabranici Vuleta Trivunovića će u pripremnom razdoblju odigrati šest kontrolnih susreta.

U prvom susretu, 4. veljače, snage će odmjeriti s gradskim rivalom BSK-om.

Sedam dana poslije protivnik je Sloboda iz Novog Grada. Zatim slijede Sloboda Mrkonjić Grad (18. veljače), Zvijezda Gradačac (25. veljače) te generalna proba će biti u ožujku protiv Kozare. Borac je prvi dio sezone završio sa šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Rudar Prijedor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije