transferi

Bomba iz Maksimira: Dinamo ponudio deset milijuna eura Hajduku za Vlašića i Kalinića!

vlasic
Miranda Cikotić/Pixsell
26.08.2016.
u 21:00

"Kad bih mogao dovesti jednog igrača iz Hrvatske, odlučio bih se za Nikolu Vlašića. Sjajan igrač, brz, prodoran, krasno odgojen", pričao je Mamić prošle godine

Do kraja prijelaznog roka ostalo je samo pet dana. U tih pet dana Dinamo mora pojačati momčad za Ligu prvaka, a u misiju su krenuli navodno ponudivši Hajduku deset milijuna eura za Nikolu Vlašića i Lovru Kalinića, doznaje 24 sata!

Ljubav ili poštovanje, ako ćete to tako nazvati, Zdravka Mamića i Nikole Vlašića nije od jučer. Nije nikakva tajna da Zdravko itekako cijeni mladog Hajdukovog nogometaša.

"Kad bih mogao dovesti jednog igrača iz Hrvatske, odlučio bih se za Nikolu Vlašića. Sjajan igrač, brz, prodoran, krasno odgojen, iz prekrasne sportske obitelji. Da, uzeo bih Vlašića", pričao je Zdravko Mamić prošle godine uoči početka sezone.

E, sad ostaje pitanje jesu li Hajdukov kapetan i ponajbolji igrač spremni na takav korak, koji nikad nije bio pozdravljen od strane navijača!

Igrački gledano, njima bi to bilo dobro, igrati na velikoj pozornici Lige prvaka. Jer Kalinić, čini se, nema neku ponudu koja obara s nogu, a u Engleskoj, naučio je zimus, ne može dobiti radnu dozvolu.

Vlašiću, pak, odgovara da ostane u Hrvatskoj. Obitelj cijelo vrijeme odbija ponude govoreći da mu je rano otići u inozemstvo, no Zagreb - zašto ne?!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije