posjet zoološkom vrtu

Bolje da ljulja...: Severina pokazala ne tako savršenu stražnjicu

severina
24sata.hr
28.05.2016.
u 21:17

Pjevačica već dvadesetak godina bjesomučno vježba. Ako nije u teretani, onda se opušta uz jogu. Pazi na prehranu i jede nekoliko puta na dan u razmacima od četiri sata

Severina (44), koja vježba svaki dan, za posjet zoološkom vrtu u Zagrebu odjenula je moderne hlače visokog struka koje njezinoj liniji ne komplimentiraju. Iako su hlače gotovo do pupka, ispale su joj 'ljubavne ručke'. Opuštena Seve navukla je još i tregere.

Inače savršenih proporcija 95-61-95 na visinu od 171 centimetar, Seve je otkrila da joj guza i nije tako idealna i prćasta kao na reklamama, pišu 24sata.hr.

Pjevačica već dvadesetak godina bjesomučno vježba. Ako nije u teretani, onda se opušta uz jogu. Jede nekoliko puta na dan u razmacima od četiri sata. Nakon što je rodila sina Aleksandra (4) vježbala je i dva puta na dan s osobnim trenerom koji joj je dolazio kući.

Pjevačica pazi na prehranu, pa jede uglavnom ribu, nemasno meso i povrće, no nekad si priušti i pokoju slasticu za desert.

Ključne riječi

Komentara 1

JV
Josip_V
12:41 31.05.2016.

Severina u zoo trazi mater

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije