prijedor

Bokserom razbio glavu učeniku šestog razreda

bokser
14.11.2016.
u 09:19

Učeniku šestog razreda jedne osnovne škole iz Prijedora razbijena je glava, kako prenosi gradprijedor.com, ni manje ni više nego bokserom kojim ga je u potiljak, prilikom fizičkog obračuna, koji se dogodio na ulici odmah ispred škole, udario dvije godine stariji osnovac. Zvezdana Alendarević, glasnogovornica CJB Prijedor, potvrdila je da je sukob policiji prijavljen u petak oko 13:15 sati.

"Zbog činjenice da je riječ o osobama koje su mlađe od 14 godina, ne možemo davati više detalja o ovom slučaju", rekla je Alendarević, dodajući da je o svemu obaviješten i Centar za socijalni rad u Prijedoru, ali i nadležno Tužiteljstvo.

Ozlijeđeni dječak je zbrinut u prijedorskoj bolnici i upućen na kućno liječenje. Njegovi roditelji se nisu oglasili, ali zato jeste jedan Prijedorčanin koji je naveo da je prizor učenika koji s razbijenom glavom leži u lokvi krvi ispred školske kapije, pokraj jedne trafike, bio strašan.

"Nitko mu nije prilazio. Uzeo sam trenirku od svog djeteta kojeg sam dovezao u školu i zamotao mu glavu. Odvezao sam ga u bolnicu gdje je utvrđeno da su mu ozljede nanesene takozvanim bokserom, koji je navodno kupljen od žene koja ispred škole prodaje takve stvari. Liječnik koji je primio dječaka obavijestio je policiju. Strašno me pogodila nijema reakcija promatrača. Izgleda da smo dotakli dno dna", naveo je ogorčeno ovaj roditelj na svom FB profilu šokiran onim što je vidio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije