Blatter i Platini osudili događaje u Beogradu

Čelnici FIFA-e i UEFA-e: Ono u Beogradu je neoprostivo, ne smije biti politike u sportu!

Michel Platini, Sepp Blatter
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
15.10.2014.
u 11:37

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Michel Platini rekao je da je duboko tužan zbog događaja u Beogradu prošle noći

Čelni ljudi nogometa Sepp Blatter i Michael Platini osudili su nemile događaje u Beogradu, tijekom utakmice Srbija - Albanija koja je prekinuta sinoć u 41. minuti susreta nakon nereda i tučnjave na terenu, a čemu je prethodilo vrijeđanje suparničkih tabora i helikopter sa zastavom "Velike Albanije" na stadionu Partizana poznatog i pod nazivom Stadion JNA.

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter o nemilom događaju kazao je. - Nogomet se nikad ne smije koristiti za političke poruke. Žestoko osuđujem ono što se dogodilo u Beogradu - stav je predsjednika Blattera.

Konačnu odluku o prekinutom susretu donijet će Disciplinska komisija UEFA-e.

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Michel Platini rekao je da je duboko tužan zbog događaja u Beogradu prošle noći. - Nogomet bi trebao zbližavati ljude i politika se ne bi trebala miješati u naš sport - prenio je Tanjug Platinijevu izjavu.

Platini je u toj izjavi, također, nazvao događaje u Beogradu "neoprostivima". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije