Prometna nesreća

Bivši rukometaš motociklom udario u terenca i poginuo

26.08.2015.
u 06:30

Armin Adžem (29) stradao u stravičnoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M20 u mjestu Vranići kod Goražda

 

godina star Armin Adžem, bivši rukometaš Goražda, iza sebe je ostavio suprugu i četverogodišnju kćer

U Goraždu vladaju šok i nevjerica zbog pogibije 29-godišnjeg Armina Adžema u stravičnoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M20 u mjestu Vranići. Tragedija se dogodila oko 23 sata, a policajci i liječnici mogli su samo konstatirati trenutačnu smrt.

- Utvrđeno je da je vozač motocikla Yamaha A. A., nastanjen u Goraždu, smrtno stradao u sudaru s terencem nissan kojim je upravljao H. M., nastanjen u Ustikolini - kažu iz Uprave policije. Kako se neslužbeno spominje, vozilom marke Nissan upravljao je Mirzet Hranjčić iz Ustikoline, a u trenutku nesreće u automobilu su bili njegova supruga i dvoje maloljetne djece.

- Očevid je u tijeku, pozvali smo dr. Vedu Tucu, specijalista sudske medicine, da izvrši obdukciju. Prikupljamo podatke o nesreći, policija traži dijelove motocikla kako bi se utvrdila brzina, a prema dosadašnjim podacima, motociklist je pretekao drugo vozilo, najvjerojatnije se kretao većom brzinom jer je vozilo dosta oštećeno, čak je odvaljen kotač, a lijevo staklo je razbijeno, najvjerojatnije od udara kacige. U svakom slučaju, istraga će pokazati što se doista dogodilo, izjavio je dežurni županijski tužitelj Lazar Draško. Vozač nissana nije zadobio teže ozljede, kao ni članovi njegove obitelji. Iza nesretnog Armina Adžema, inače bivšeg rukometaša Goražda, ostali su supruga i četverogodišnja kćer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije