Proslava 50. rođendana

Bivši olimpijski prvak se tukao sa sedam policajaca

Vyacheslav Oliynyk
Foto: Screenshot/ YouTube
1/2
30.04.2016.
u 09:04

Slavljenik je nakon što su ga zaustavile snage reda izašao iz automobila kako bi se raspravljao, a ubrzo je uslijedila tučnjava

Proslava 50. rođendana bivšeg olimpijskog prvaka Vyacheslava Oliynyka krenula je po zlu kada je zaustavljen od policije tijekom vožnje ulicama Kijeva.

Oliynyk, koji je osvojio zlatnu medalju u hrvanju na Olimpijadi u Atlanti 1996. godine, vozio je pijan, priopćila je kasnije policija.

Slavljenik je nakon što su ga zaustavile snage reda izašao iz automobila kako bi se raspravljao, a ubrzo je uslijedila tučnjava. Čak sedam policajaca je moralo intervenirati kako bi Oliynyka smirilo, prenosi N1. 

U videu se jasno vidi da je bivši prvak udario nekoliko policajaca, ali je i sam pretrpio ozljedu glave. Kako javljaju reporteri s mjesta događaja, Oliynyka je prestao pružati otpor policiji kada je čuo plač svoga sina, koji se nalazio u automobilu.

"Priznajem, za tučnjavu sam djelomično bio kriv", rekao je kasnije "zlatni" iz Atalante i dodao:"Činjenica da me je policija pustila isti dan dovoljno govori da nisam ništa loše učinio".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije